Vrede, Flashback och Carl Bildt: Veckans Nyheter24-bloggande

Vilken händelserik vecka! Men man måste ju erkänna att det var först vid #laqaqlqaQpApaaqa-gate som man kände att Almedalen kom med något scoop värt namnet. Ett scoop som jag f.ö var först med… Löjligt, jag vet, men man får vara glad för det lilla i det heta maraton som mediavärlden utgör idag. Nå, i veckan har jag för er som inte läser min Nyheter24-blogg regelbundet skrivit om:

Och det var väl det! Rolig vecka som sagt, med mycket kul skrivet. Återigen kan jag tipsa om att börja prenumerera på min Nyheter24-blogg, då det är där jag lär skriva det mesta roliga en stund framöver. RSS-feeden hittar du här. Trevlig helg, och håll utkik nästa vecka, förhoppningsvis publicerar jag då resultatet av ett ganska långt researcharbete…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *