Egopage, tuggummipop och Youtubedejtar: Veckans Nyheter24-bloggande

En grå vecka går mot ett oförhappandes soligt slut, och ikväll ska jag dricka flödande bubblig mörkbrun vätska ur stora glas tills jag säger roliga saker. Värt att nämna är att min Nyheter24-blogg idag av Kontent.se utnämndes till Veckans Blogg, samt att det där lite större arbetet som jag nämnde i förra sammanställningen av olika skäl är uppskjutet till nästa vecka – men att jag å andra sidan siktar på att få in det någonstans lite häftigare… Anyways, veckan har i nätbloggsammanhang bjudit på:

Well, that’s about it. Vill ni prenumerera på min Nyheter24-blogg också tycker jag ni ska göra det – RSS-feeden återfinnes här. Ha nu en ljuvlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *