Ett försök till förklaring

Jag MMS:ade just denna bild till min flickvän.

jack-med-fisk

Nu återstår att se om hon vill lyssna på min förklaring. Om hon kan ta till sig att Genusfotografen, efter att för andra gången fått alla sina bilder bortplockade från ett kritiskt blogginlägg av självtillräckliga rättighetsägare, bad sin publik om hjälp. Om hon kan förstå att han ville ha remixade versioner av de fiskporrbilder han inte fick visa, och därför bad oss att ställa upp med penna, papper och Photoshop för att kunna vidmakthålla den viktiga kritiken. Att jag ställde upp och valde denna bild att återskapa. Och att det är därför hon fått mig med en fisk-mig i händerna i sin MMS-inkorg denna kväll.

Jag håller tummarna.

 

2 reaktioner till “Ett försök till förklaring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *