Ni hänger med, ni hänger väl med?

Jag noterar med glädje att den här bloggen fortfarande har ett antal RSS-prenumeranter. Det är högst smickrande, eftersom det kan innebära att ni har läst mitt förra blogginlägg där jag deklarerar att jag flyttar allt #nätmyst-bloggande till min nya Nyheter24-blogg, men ändå hänger kvar här i hopp om att jag ska börja blogga om vad jag ätit, haft på mig och druckit för kaffe idag. Mycket trevligt att ni är intresserade av mig!

Men, om det är så att ni kanske bara av misstag hänger kvar här, och därmed har missat vad jag skrivit om den här veckan så tänkte jag ta berget till Mohammed och lista veckans blogginlägg om internet. Kanske kan utgöra en rolig helgläsning för er?

  • Först skrev jag om Wikipedias underligaste artiklar, eller tja, egentligen blev det ett långt inlägg om hur mycket jag älskar Carl Sagan som sedan mynnade ut i ett tips om var du kan läsa om trepanering och seriemördare.
  • Sen listade jag Youtubes fem roligaste a capella-tolkade filmtrailers, vilket alltså är när folk tagit filmtrailers och -scener, men ersatt allt ljud i dem med egna munljud. Helikoptrar blir “fla-fla-fla-fla”, explosioner blir “ka-bRAAASCH” och så vidare. Mycket underhållande, se alla.
  • Och till sist idag skrev jag den sorgliga historien om den ensamme pantsamlarens sorgliga död, och om 4chan-användaren som hittade honom där han fortfarande satt i sin stol. Ingenting för känsliga, men om du pallar med vissa jobbiga bilder finns där en rätt rörande historia i botten.

Jag tänkte göra såhär att jag i slutet av varje vecka sammanfattar det jag skrivit om här, så kan ni få er läsning direkt i brevlådan utan att behöva krångla det minsta. Men vill ni börja prenumerera på min Nyheter24-blogg är det förstås jättekul! RSS-feeden hittar du här. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *