Tiden är kommen: Photo Booth har blivit roligt igen!

Kommer ni ihåg tjejen som tyckte hon såg så jävla kul ut i sin webcam att hon skrattade och det var jättekul? Inte? Då har ni för jävla kasst minne, det är blogginlägget under detta jag pratar om. Och nu….

…har de kommit en värdig uppföljare. Två farmödrar har upptäckt sitt photo booth, och provar det samtidigt som de , öh, “dansar” till I Got a Feeling av Black Eyed Skräp… jag menar, Peas. Filmen har i skrivande stund 300 views, men jag slår vad om en sökmotorkonsult på Twitter att den kommer slå 10.000, 100.000 och en miljon innan denna vecka sett sitt slut.

Inser ni vad det här betyder? Jo! Det betyder att Photo Booth har blivit roligt igen! Jag kommer ihåg när Södra Latin införskaffade nya Macs i ettan, och de hade photo booth och vi fyllde våra lunchraster (och vissa av lektionerna) med att ta bilder på oss när vi kramades med höga pannor eller förvridna munnar. Sen blev det trist, allt eftersom. Inte ens ettorna tyckte det var särskilt coolt längre när jag slutade i Södra.

Men nu har det blivit kul igen! Oh joy, som jag längtat!

En kommentar till “Tiden är kommen: Photo Booth har blivit roligt igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *