Om nätets största mysterier

I mitten av juni 2011 förverkligade jag efter många och långa förberedelser (och en helt fantastisk insats från sidan Reddit, som gav mig en miljon uppslag på saker att skriva om) en dröm och började skriva de första blogginläggen i en serie av sju stycken långa och ungefär lika många lite kortare inlägg om Internets största mysterier.

Eftersom jag fått överväldigande mycket positiv feedback och roliga tillrop efter publiceringarna av dessa inlägg skapar jag den här sidan, och låter den fungera som en genväg till alla inlägg. Ifall folk skulle komma för sent till festen men ändå vill återuppleva den, liksom.

Jag vill tacka alla som läst serien, och som fortsätter läsa det jag svamlar om på Nyheter24. Det här är ett enormt område och vi har bara börjat sniffa på det. Kom ihåg att jag alltid tacksamt tar emot och noga granskar tips!

6 reaktioner till “Om nätets största mysterier”

  1. Hej! Måste först och främst tacka för ett grymt bra podcast program. Jag hittade din podcast i lördags och har nu hunnit beta av alla avsnitt av creepypoden. Och då hör det till att jag är småbarnsförälder och villaägare med dåligt med tid. Har tagit alla tillfällen i akt att lyssna. Har du några tips på andra bra podcast i samma stuk som din? Gillar din berättarstil. Gärna med lite myter och vandringssägner. Har fått mersmak:-)

    Ha det!

    Pär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *