Ölmärke tatuerar in dig på snygging i interaktiv Youtubereklam

Tipp-Ex har gjort det, Nintendo Wii har gjort det, och nu gör det tequilasmakande ölmärket Desperado det. Att ta över Youtubes visningsfönster och utnyttja det på helt nya sätt är på tillväxande i reklamvärlden. Skillnaden mellan Desperado här och de tidigare kampanjerna, kreativa as they may be, är att den förstnämnde tar det hela ett steg vidare och inkorporerar din Facebook. Det gör att du i denna reklamfilm inte bara har förmånen att få besöka en riktig brakfest – du kan också se bilder och porträtt på dina riktiga vänner ståendes överallt! Och i slutet av reklamfilmen visar en snygg brud eller en snygg dude, beroende på vad du valt i början, att hon eller han taturerat in en bild av din profilbild på Facebook på skuldran! Det blir inte bättre.
Det intressanta med den här formen av reklam är naturligtvis att den bryter förväntningarna totalt. Men kan den, trots sin till ytan större häftighet, konkurrera med en lyckad viral video t.ex. Old Spice?

[Social Times]

2 reaktioner till “Ölmärke tatuerar in dig på snygging i interaktiv Youtubereklam”

  1. Måste säga att jag gillar Warioland reklamen mer, men visst var facebookintegrationen rätt imponerande.

    1. Wariolandreklamen hade ju nyhetens behag som största fördel – när jag upptäckte den var det helt nytt för mig att man i överhuvudtaget kunde göra så. Så att ja, jag tycker nog också den vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *