Internetbusfrön planerar “ofrivillig flashmob” med singelkillar

Som de flesta av er säkert vet är en flashmob när ett antal människor träffas på en förutbestämd plats, och gör något förutbestämt kul. T.ex. kan de dansa, applådera eller ta av sig byxorna. Men vad skulle hände om ett gäng människor satte igång en flashmob vars deltagare själva var omedvetna om att de deltog i den?

Det är en fråga som 4chan, den ständigt utskällda amerikanska chattkanalen som givit upphov till de flesta memes som finns, och Reddit.com:s 4chanforum tänker skaffa fram ett svar på. Just nu sitter de och registrerar låtsaskonton på ett antal olika dejtingsidor, med målet att få ett stort antal lurade singelkillar att ställa sig på en särskild plats i centrala New York.

Naturligtvis finns det en webcam riktad mot platsen i fråga, genom vilken de anonyma lurifaxarna planerar avnjuta hela påhittets upplösning. Nedan är instruktionsbilden som startade initiativet, och en webcambild på hur trottoaren i New York som singelsnubbarna ska samlas på ser ut. Den 13:e maj får vi se om den diaboliska planen fungerat.

Och här ska allting utspela sig:

[Urlesque]

3 reaktioner till “Internetbusfrön planerar “ofrivillig flashmob” med singelkillar”

  1. Haha! Underbart. Synd bara att det är så väldigt långt fram i tiden, ryktet kanske hinner sprida sig till FÖR många, dvs forever alone-killar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *