Använd inte internet när du är full

Tänk dig att du varit ute med brudarna, haft en rejäl kväll med allt vad det innebär av karaoke till gamla svenska klassiker och kanske lite för många glas vin för att kramarna med dina yngre manliga bekanta ska kännas helt bekväma för dem också. Det är inget särskilt, fan, det är ju nu man lever! Sova och vara finkänslig kan man vara när man är död! Så kommer du hem från Patricia iallafall, herrejävv-lar vilken kväll, nu ska det bli skönt att sova, ska bara kolla om något nytt har hänt på Orups hemsida. Han är ju trots allt min favoritartist av alla som finns och när jag tänker efter är han ett riktigt rivigt stycke kött, mums filibabba honom skulle man ha insmord i smör på en fårfäll…

…aj, så vaknar man dagen efter med ont på fler än bara ett ställe i kroppen. Måste posta ett särskrivet meddelande med många smileys till Nettan och Susanne på facebook och kolla hur de mår och vad vi egentligen gjorde igår. Men vad är det, Orups hemsida är redan uppe på datorn? Varför gick jag in där igår?……

13 reaktioner till “Använd inte internet när du är full”

 1. Även den äldre generationen borde lära sig att det som händer på internet stannar på internet, hur gärna man än vill ha bort det.

  1. Pirre: Du menar med tanke på att du kan läsa vad hon skrev trots att moderatorn tagit bort alla hennes inlägg nu?

   1. Fast det går ju inte se vem det är längre, så det spelar knappast nån roll att man fortfarande kan läsa det.

    1. Här nej. Räkna inte med att alla är snälla och censurerar. Vissa lägger dessutom inte uppe det som bilder utan som text, vilket gör att Google indexerar och om sidan får mycket besökare så hamnar resultatet högt upp vid en sökning på personens namn.

 2. Jag skämtade lite för mycket om bögarna och misste jobbet på köpet. Förrs sommarn och mitt i bögveckan, men inte fan visste jag det. Bryr mig inte om bögar, flator och transar. Så släng in datorn i garderoben innan ni börjar kröka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *