Vad har NASA hittat i rymden?…

NASA säger att de har en “exceptional object in our cosmic neighborhood” att berätta om. Något som deras observatorie Chandra upptäckt. På måndag kl 12.30 pm EST, d.v.s klockan halv sju svensk tid, kommer det streamas ut en presskonferans.

Samtidigt deklarerar kinesiska rymdspanarmyndigheter (?) att de har hittat något väldigt häftigt att berätta om. Om någon kan lite mandarin kan de ju gå in här och se vad de förstår, annars översättet Google Chrome de viktigaste bitarna som såhär:

CPC centralkommittén, Centrala militärkommissionen av Chang’e II Engineering Task meddelande skickas framgång och fest, som hölls kommer att bli en mycket hög standard, och premiärminister Wen Jiabao att närvara vid öppnandet foto. En så hög specifikation, en sån pampig fest, ovanliga, absolut historia.

Grapevine, kom nyheten bröt ut, nyheterna vägkanten community, Chang’e lunar prospektering att NASA upptäckte det mystiska föremålet och samma. Det finns i otroliga månen sak fåglar, producerade en enorm inre skillnader, kom ledarna för staten att se, och det är TMD av chock, rädsla folk vet äntligen vad ris fåglar, som har en tungviktare andra Folk vill öppna, men oppositionen är stark!

Är du lite konspiratoriskt lagd kan du med lätthet koppla allt fågelsnack i den i övrigt svårförståeliga texten ovan som något kopplat till den gamla myten om en ingenjör under Kejsaren Yaos som beslöt sig för att åka till månen, med hjälp av en slags mytisk fågel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *