Lyssna på mig och mina vänner när vi är roliga

Hörrni,

Jag sänder lite radio tillsammans med några vänner. Det är ett program som heter Radio Goth (blogg/twitter), vars tema är en slags “vi är kraftigt inspirerade av spanarna i P1 men vill inte ripoffa deras idé alldeles för mycket”-mishmash. En programledare, två insatta och kloka kännare av världen och dess attribut, och sen snackar vi helt enkelt igenom nyhetshändelserna och fenomenen de senaste veckorna haft att erbjuda. Upplagt för KUL!

Dagens uppställning:
Jack Werner
Linn Ogelid
Leonard Goldberg

Programmet går på närradiokanalen 95,3 (i Stockholms FM-nät), men går också att lyssna på nätet på THSradio.se – kl 16.00. Missar ni så kommer vi också podcasta avsnittet – när vår podcast börjar fungera igen…

Vill ni se oss spexa – kolla in webcamen på förstasidan!

Tune in!

En kommentar till “Lyssna på mig och mina vänner när vi är roliga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *