Stockholm Twitter Hunt

Tjena dudes,

Jag fick en idé härom dagen. En slags heltäckande Stockholmslek, för alla twittrare. Någonting för att höja stämningen oss emellan, när vi är inkognito ute på stan, någonting för att faktiskt också aktivera oss Twitterledes AFK.

Jag kallar det Stockholm Twitter Hunt.

Teorin är att det ska fungera genom att man fotograferar varandra för att döda varandra. Den som fotograferar en annan och twitpicar bilden först, tillsammans med den man dödats namn samt hashtaggen typ #sthunt har dödat vederbörande. Leken pågår en månad i taget, och den som dödat flest i slutet på månaden vinner. Jag har startat ett öppet googledokument där ni kan skriva in era namn, twitteralias samt ungefär vilket område i Stockholm ni bor i (för att skänka mer intensitet till leken), i vilket man måste skriva in sig varje månad för att vara med.

Vad tycker ni om detta? Hur låter reglerna? Låter idén bra och leken kul?

Hör av er med feedback!
/ Jack, @kwasbeb

En kommentar till “Stockholm Twitter Hunt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *